Biztonság és szakértelem

Aki világ életében mozgott és sportolt valamit az tudja, hogy mennyire rossz érzés, amikor sérülés vagy fájdalom állja útját annak, hogy valamilyen rendszeresen űzött sportot folytathasson. Egyrészt kiesik a társaságból és abból a megszokott közegből, amit barátok alkotnak és rettenetesen tud hiányozni az a fajta feltöltődés, amit a közösen végzett mozgás tud adni, másrészt pedig teljesen más paraméterek alapján kezd működni a szervezet. A keringés, az anyagcsere és ezáltal az immunrendszer is teljesen máshogy működik hogy ha valaki egyik pillanatról a másikra abbahagyja a mozgást úgy, hogy előtte folyamatos edzésmunkát végzett.

Sajnos van olyan esemény az ember életében, amikor valamilyen sérülés vagy betegség hatására nem tud mozogni és nagyjából mindenhonnan azt hallja, hogy hagyja abba a mozgást. Mit tehet az ember, hinni kezd ebben és teljesen leáll a mozgással annak reményében, hogy sérülése gyorsan meggyógyul. Ez azonban sokszor még rosszabb eredményt hoz. A fájdalom nől és a javulás lassuló ütemben jön csak el, hiszen az addig megszokott mozgás, keringés és nyirok áramlás lelassul és ennek hatására a szervezet öngyógyító folyamatai lelassulnak.

Pontosan tudom, hiszen nemrég sajnos én is ilyen helyzetbe kerültem. Hála a jó égnek és egy nagyon jó barátomnak rátaláltam a lamiris.hu oldalra, ami a masszázs újpest területén elérhető legmagasabb szinten elérhető formáját kaptam. Hihetetlen volt, hogy két alkalom kezelése teljesen megoldotta a sportsérülésemet olyan szempontból, hogy már ugyanolyan szinten tudtam menni edzeni, mint annak előtte.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha bármilyen sérülése van ami távol tartja a sporttól vagy épp a mindennapi munkától, akkor keresse fel a www.lamiris.hu oldalt és foglaljon időpontot, mert nagyon gyorsan és hatékonyan tud segíteni Mariann az ilyen problémák megoldásában. Én rendszeresen ellátogatok hozzá a prevenció és a regeneráció miatt, és hihetetlen sokat segít abban is, hogy a sérülések megelőzhetők legyenek.