A legjobbak akikkel valaha találkoztam

Az ember alkalmazottként sokszor rengeteg dologgal küzd. Legfőképpen azzal, hogy valaki mindig felette áll, ellenőrzi a munkáját és beleszól sokszor mindenbe, amibe nem kellene, még az időbeosztásába is. Én legalábbis ezt nehezményeztem a legjobban, amikor egy vállalat alkalmazottjaként dolgoztam annak idején. Most pedig vállalkozóként azzal kell megküzdenem, hogy minden az én felelősségem, nekem kell döntéseket hozni, és ez bizony sokszor könnyebb lenne, ha valaki segítő kezet nyújtana benne. Semmi sem tökéletes, szokták volt mondani, nem mindegy, hogy az embernek milyen főnöke van, és az sem mindegy, hogy az ember vállalkozóként milyen munkavállalókkal, szakértőkkel veszi körbe magát, azok hogyan tudnak segíteni akár egy döntés előkészítésben, vagy egy ellenőrzés során.

Én ma már azt vallom, hogy bizony nekem nagyon nagy szükségem van a támogatásra a cégen belül is, ezért egy nagyon profi vállalati tanácsadóval dolgozok együtt, méghozzá nem is akármilyen sikerrel. A legnagyobb segítséget nekem abban adja, hogy hihetetlen nagy kapcsolattal rendelkezik, tehát én már úgy választok magamnak szolgáltató csapatot bármilyen feladatra, hogy ajánlásokkal övezett véleménytengert tudok bogarászni a segítségével. Ez alapján pedig szinte mindig száz százalékosan el tudom dönteni, hogy ki az a csapat, akikkel együtt szeretnék vagy épp együtt tudok dolgozni.

A legutóbb például így kerültem kapcsolatba a https://fotodastudio.hu/ csapattal, akik termékfotózás témakörben nyújtanak nekünk azóta is felbecsülhetetlen segítséget. Gyönyörű képeket kapunk tőlük, amik nem mellesleg hihetetlen élethűek, és a valóságot mutatják minden esetben, ami nekünk nagyon fontos. A vásárló ugyanis ebben az esetben nem fog csalódni a rendelt termékben. Pontosan azt kapja, amit rendelt, annak minden szépségével és tulajdonságával együtt. Hihetetlen jó ezzel a csapattal együtt dolgozni. Nekem ez a fajta kiválasztás nagyon bevált, és mindig nagy sikert is hoz. Mint most is, ennél a csapatnál.