Ki ne szeretne első lenni?

Minden valamire való vállalkozó elől akar lenni cégének oldalával, vagy webáruházával a google-ben. Ebből adódóan a keresőoptimalizálás egy folyamatos harc, amiből mi sem akartunk lemaradni. Meg is kerestem egy korrekt csapatot és elmondtam nekik a céljaimat. A siker pedig tudtam, hogy idő kérdése lesz, mivel számos szempontból megvizsgáltam a választott partnert. De miért is fontos ez nekem különösen?

Két dolog miatt. Aki elől van azt keresik meg az érdeklődők és sokkal több az ügyfele. Már emiatt is a siker kulcsa. De én azt gondoltam, hogy akik elől van az lesz a piac számára a leghitelesebb. És ebben igazam is lett, mivel az emberek azóta mindet tartanak a viszonyítási alapnak, ha a tevékenységünkről van szó. Így persze mivel a téma elsődleges szakértői pozícióját elfoglalhattuk kiszállhattunk a konkurenseink által kreált agyament árversenyből, ami már nem vezetett volna sehova, csak a csődfele.

Szóval ez a fajta előre menekvés jó lehet akkor, ha te is ebben a cipőben vagy. De azt tudni kell, hogy valóban a legjobb szolgáltatást akarjuk nyújtani és van is kellő kapacitásunk. Ha ez nem stimmelne, akkor teljesen felesleges lenne bármely törekvésünk. Hiszen előbb utóbb a piac mindenkit a helyére rak. De azért azt se felejtsük el, hogy kellenek a jó partnerek, akik segítenek abban a nagyon nehéz és szakmai folyamatban, mely nélkül az emberek meg sem ismerik a vállalkozásunkat.

Így azt gondolom ma már alap a jó weboldal, és ha az megvan, akkor igenis áldozni kell a keresőoptimalizálásra, mert ez lesz az, ami a legtöbb bevételt fogja hozni idővel.