Baráti társaságunk kedvencei

Az ember két legfontosabb része ami végig kíséri az életét a családja és a barátai. Ha valaki mindkettőben értékekre és tartós kapcsolatokra lel, akkor bizony már alapjában véve jó esélyekkel indul egy teljes és boldog életre. Én hála a jó égnek ezt elmondhatom magamról, és hálás is vagyok ezért az életemnek, hiszen a családom mellett egy nagy és erős baráti társaságot mondhatok magaménak, akik tényleg összetartók és segítőkészek bármelyik csapattag számára legyen is szó annak szükségességéről. Imádunk együtt lenni és jókat társasjátékozni, számtalanszor kirándultunk már közösen, és biztosan lesz is még rá alkalom, de persze akkor is ott vagyunk egymásnak, hogy a valami baj éri a másikat, ha valamire szüksége van.

Nálunk már azt mondhatom, hogy teljes kedvenc szolgáltatók alakultak ki, akiket valamikor valaki ajánlott egy embernek, és aztán másnak is szüksége lett rá, azóta pedig bárkinek hasonló problémája akad, csak őket keresi fel és őket is ajánlja mindenki számára. Lehet hogy viccesen hangzik, de már szinte névről ismernek minket ezekben az üzletekben és jól tudják, hogy egy csapathoz tartozunk és mennyire szeretjük egymást.

Az egyik ilyen nagy csapat például egy xiaomi szervíz, hiszen mindenkinek ilyen telefonja van egy barátunkat kivéve, így ha bármi problémánk akad őket keressük fel, és azért valljuk meg őszintén, szinte folyamatos munkát biztosítunk ennek a kis szerviz csapatnak, hiszen egy-egy ember mindig lezúzza a telefonját, főleg a fiúk, és persze legtöbbször a kijelzőcsere válik esedékessé, de volt már rá példa, hogy az adatmentés telefonról szolgáltatást is igénybe kellett vennünk. Hála a jó égnek ez a csapat tényleg nagyon profi és bármiben segítséget tudnak nyújtani.