A legeslegjobb csapat akikkel valaha találkoztam

Számtalan esetben találkoztam már azzal a sajnálatos ténnyel, hogy egy magát hihetetlen jó eredményekkel hirdető, csillogó üzletben működő kis csapathoz betérve csalódást kellett éreznem, mert sem a korrektséget, sem a szakmai hozzáértést, sem pedig az egyenes beszédet nem tapasztaltam, mellé viszont nagyon sok mellébeszélés és ködösítés társult, amitől az ember hihetetlen kényelmetlenül érzi magát, és a legkevésbé sem gondolja, hogy biztonságban van, és hogy számára megfelelő üzlet születhet a kapcsolatból. Gondolom senki sem szereti ezeket a helyzeteket, én sem, éppen ezért én igyekszem távol is maradni ezektől.

Mindenképpen élnie kell azonban az embernek ebben a világban is, ezért én arra jöttem rá, hogy bizony ajánlásokat kell kérnem az ismerősöktől, barátoktól, rokonoktól, és ha mást nem is érek el ezzel, ha nem tudnak pozitív példát adni, de tudni fogom, hogy kit ne keressek fel. Egy idő után pedig szinte minden területre fogok találni olyan csapatot, akikre lehet számítani és akik korrekt hozzáállást mutatnak és egyenesek az ügyfelekkel szemben.

Így kerültem el az almabazar csapatához is, hiszen egy használt telefont szerettem volna vásárolni a kamasz fiamnak, de sorra csak olyan véleményekkel találkoztam a használt kereskedésekkel kapcsolatban, ami nem éppen pozitív volt, kikéve őket, mert róluk szinte áradozni kezdett az egyik nagyon jó ismerősöm. Felkerestem őket, és bizony én sem csalódtam. Hihetetlen korrekt és egyenes nyilvánvaló kommunikációval mutatták be a választható telefonokat a megadott értékhatár alapján, és telefonnal is tértem haza, amit azóta is használ a fiam, és semmi gondunk nincs vele, nagyon szereti és tökéletesen működik, pedig volt problémája, csak megjavították mielőtt újra értékesítették volna. Csak ajánlani tudom őket én is, hiszen biztos vagyok benne, hogy még egy ilyen kedves és lelkiismeretes, korrekt csapatot nem fog senki sem találni a használt telefon piacon, főleg a használt iphone telefonok esetében.