A férjem tanácsára

Én az a típus vagyok, aki mindenből megveszi az eredetit, a márkásat, nem akar olcsóbban kijönni a dologból, nem akarja könnyebben megúszni, mert tart attól, hogy pórul jár, és rossz minőséget kap, vagy épp használhatatlan lesz az eszköz, vagy túl gyorsan tönkremegy a kiegészítő. Ez tudom, hogy sokak szerint butaság, de én jártam már rosszul, és azóta így gondolkodtam. Most azonban már én is azt mondom, hogy változtatnom kell, mert bizonyos dolgok nagyon rosszul érintenek.

A férjem sosem volt kibékülve ezzel a hozzáállásommal, de most már végképp rám pirított, hogy meddig akarok még a gyári apple töltőkábellel szenvedni, amikor mindig nagyon gyorsan tönkre megy, és valahogy mindig szinte ugyanott kezd el tönkre menni a burkolat, ami aztán teljesen használhatatlan lesz egy – két héten belül. Ebben már igazat kellett, hogy adjak neki, mert egyrészt nagyon drága a gyári kábel, másrész hihetetlen gyorsan tönkremegy, és jóindulattal sem tudom azt mondani, hogy legalább a minimális tartósságnak megfelelne. Éppen ezért tanácsot kértem a férjemtől, mit vegyek akkor? Mondott ő nekem sok mindent mindig, de hát sosem figyeltem rá oda, mert én gyárit akartam, szóval újra fel kellett tennem a kérdést.

Ő pedig csak rám nézett, mosolygott egyet, és egy szót súgott oda, baseus. Én pedig fogtam magam és a baseusshop.hu oldalon már meg is rendeltem a kis kábelemet, ami amellett, hogy designos, még hihetetlen jó anyagból is van, szóval ennek a tartósságával valóban nem gondolom, hogy baj lenne sok-sok használat után sem. Tanulságot nem szeretnék levonni, nem fogok átpártolni egyik oldalról sem a másikra, egy biztos, hogy a baseus termékeit használni fogom, mert nagyon meg vagyok velük elégedve.