Egy kis csel

A férfiak nélkül az életünk teljesen üres lenne, ebben biztos vagyok, mint ahogyan abban is, hogy azért néhány esetben könnyebb a gyerekekkel bánni vagy megértetni valamit, esetleg rábírni őket egy-egy megoldási lehetőség kipróbálására, mint a saját férjünkkel. Én legalábbis most nagyon azt érzem, mert a férjem egyszerűen rákényszerített, hogy cselekhez folyamodjak azért, hogy kipróbáljon valamit, ami szerintem maximális szinten működik és megoldást hoz.

A lényeg ugyanis, hogy nem olyan rég kinevezték vezetőnek és folyamatosan autóval jár mindenhova, ami teljesen szétszedi a cipőit, és hát azok pótlása nem egyszerű feladat, egyrészt az időigényessége miatt, másrészt pedig mert számtalan olyan kritérium van, aminek a férjem számára meg kell felelnie egy cipőnek, hogy ő megvásárolja. Számtalan dolgot tudok még ezeken kívül mondani, ami miatt én inkább igyekszem elérni azt, hogy ő mindent megtegyen azért, hogy megvédje a cipőit, mert ez tűnik számomra a járható útnak.

Találtam is számára egy tökéletes megoldást, de ismerem már őt, és tudtam, hogy ha nyíltan megmutatom neki, biztosan nem fogja elfogadni és kipróbálni. Így aztán csak kölcsön kértem a számítógépét és nyitva hagytam pár oldalt, különböző dolgokkal, köztük a https://heelgood.hu/ oldalt is, ahol a cipősarokvédő volt, amit szerettem volna, ha kipróbál. Így a tervem bevált, mert rendelt egyet és használja azóta is, a cipői rendben vannak, de természetesen senki sem tud róla, még én sem. Számomra persze mindez nem számít, legfeljebb olyan vonulatban, hogy ez így elég fárasztó, ilyen cselekkel elérni a célokat. A lényeg azonban, hogy a cipői biztonságban vannak és nem kell tovább azon törni a fejünket, hogy mikor, és hová menjünk el vásárolni, ahol várhatóan talán egy-egy darab megfelelő cipőt találunk mert bár a nemrég vásárolt teljesen jó lenne, ha a kárpit nem tette volna tönkre a sarkát.