Az akadályfutás kötelező tartozéka

Én nem is olyan régen jöttem rá, hogy a futásra bizony meg kell érni. Én gyerekként nem csak hogy nem szerettem futni, de nem is nagyon bírtam. Minden második kilométer után rosszul lettem, elfeketedett miden, és pár perc után arra eszméltem, hogy sétálok, de nem nagyon tudom hogy merre vagyok és hogy mi történt kb. két percen keresztül. El sosem ájultam, de nem volt ez így egy kész életbiztosítás. Éppen ezért én úgy is gondoltam, hogy sosem fogok tudni futni. Valószínű, hogy ez is, mint megannyi minden más, fejben dől el, mert amióta idősebb vagyok és máshogy állok dolgokhoz, már futás közben sem vagyok rosszul, sőt, egyre nagyobb távokat is képes vagyok teljesíteni.

Már a futás fejlesztésének kezdeti fázisában úgy döntöttem, hogy szükségem vagy egy sport órára, ami figyeli a pulzusomat, és nem mellesleg térképes segítséget is tud nyújtani, ha bajba kerülnék az útvonalat illetően, és vettem egy apple watch órát. Természetesen a mindennapokba is hordom és nagyon szeretem is, éppen ezért egy nagyon designos színes szövet szíjjal vásároltam meg.

Új hóbortom azonban, az akadályfutás, a vizes akadályokkal és sártengerrel nem éppen kedvez ennek az órának, vagyis inkább úgy mondhatnám, hogy a szíjnak, ami nyilván nem ilyen terhelésre és közegre van kitalálva, és rendkívül gyorsan tönkremegy benne. Amire szükségem van, az egy strapabíró, lehetőleg szilikon apple watch szíj.

Meg is kérdeztem két barátomat is, hogy honnan tudnék könnyen és viszonylag jó áron, ha lehet egyedibb típusokat beszerezni, és hihetetlen módon, mert nem is ismerik egymást, mindketten ugyanazt mondták, az applewatchshop.hu oldalt, ahonnan már meg is rendeltem egy fekete szilikon szíjat. Remélem hogy nem csak lehetőséget de ügyességet is ad majd, hogy minél jobban tudjak teljesíteni a pályákon.