Te hova tartozol?

Nem tudom, hogy ki hogyan értékeli a telefonokat a jelenlegi életben, én arra jöttem rá, hogy szinte mindenhova viszem magammal a készüléket, és hihetetlen fontos lett, hogy szinte mindig, minden körülmények között elérhető legyek. Ez azt gondolom a mai kor egyik hozománya, hogy úgy érezzük, nagyobb biztonságban van a szerettünk, ha mindig elérjük, illetve kevesebb baj vagy probléma érhet minket, hogyha mindig elérnek bennünket. Én is így vagyok ezzel. Azt vettem észre, hogy tényleg mindent a telefonon csinálok, mindig velem van, és mindig fontos, hogy fel legyen töltve, hogy még véletlen se merüljek le. Arról már nem is beszélve, hogy mennyi fontos dolog van tárolva a telefonon, olyan információk, amik fontosak, mondhatom úgy is, hogy pótolhatatlanok.

Van azonban egy másik csapat, vagy tábor, aki akár erőszakkal is, de ráveszi magát, hogy a telefon ne játsszon az életében ennyire központi szerepet. Telefonál, és aztán elteszi a telefont. Néha maximum, ha nagyon unatkozik valamilyen sorbanállás közben, akkor olvas híreket, vagy végig pörgeti valamelyik social media felületét, de igazából nem tulajdonít nagy szerepet a készüléknek az életében, vagy az életét tekintve. Ezek az emberek úgy gondolják, hogy igen káros, hogy ha valaki ennyire sok szerepet ad egy készüléknek a mindennapokban.

Hogy kinek van igaza, azt nem tudom, azt gondolom, hogy az arany közép út a járható, szóval kell is a telefon, de nem kaphat akkora szerepet, amit hibásan sokszor én is tudok tulajdonítani neki. Egy dologban azonban mindkét tábor egyetért. Szükségük van egy nagyon jó és megbízható Android szerviz szolgáltatására. Mert aztért azt egyik tábor embere sem szereti, hogy ha épp napokig nem lehet elérni egy betört kijelző miatt vagy akármilyen más probléma miatt, ha túl sok szerepet ad a telefonnak az életében, ha túl keveset, mindegy melyik táborba tartozik.